Skip to main content

VIAPLAY LANCEERT VIASCORE

22 augustus 2024

DE NIEUWE APP BIEDT RAZENDSNELLE NEAR-LIVE HIGHLIGHTS EN VIDEOCLIPS VAN DE PREMIER LEAGUE EN BUNDESLIGA.

22 augustus 2024, Hilversum – Viaplay lanceert vandaag de bètaversie van Viascore. 

Viascore is een nieuwe innovatieve app die sportfans direct toegang geeft tot de belangrijkste momenten van hun favoriete teams en competities. De app stelt gebruikers in staat om de meest belangrijke acties en momenten uit de Premier League en Bundesliga direct te beleven zonder de hele wedstrijd te hoeven kijken. Waar en wanneer ze maar willen.  

Viascore biedt fanatieke fans en casual voetbalvolgers de meest opwindende hoogtepunten van 's werelds toonaangevende competities. Het houdt ze real-time op de hoogte van belangrijke wedstrijdmomenten. Bij de launch van de app zijn de Premier League en de Bundesliga beschikbaar. In de loop van 2024 en 2025 worden daar andere sporten aan toegevoegd.  

Of het nu gaat om een beslissende goal in de Premier League, of een adembenemende redding in de Duitse Bundesliga: Viascore zorgt ervoor dat fans altijd up-to-date blijven. Ze kunnen gepersonaliseerde meldingen instellen voor hun favoriete teams en competities en eenvoudig door de gebruiksvriendelijke app navigeren.  

Roger Lodewick, CEO Viaplay Nederland: “Viascore is de oplossing voor een jongere doelgroep en de moderne sportfan. Met meer wedstrijden en minder tijd dan ooit, kan niet iedereen elke wedstrijd volgen. Je kunt makkelijk je persoonlijke voorkeur instellen, over welke competitie of club je wat wilt zien. Met onze nieuwe app zorgen we ervoor dat je de meest cruciale momenten direct in korte clips (via push notification) kunt bekijken. Een ideale aanvulling op Viaplay en Viaplay TV.” 

Kernfuncties van Viascore: 

  • Razendsnelle updates: ontvang direct clips & highlights van je favoriete sporten. 
  • Bijna real-time terugkijken: krijg direct een notificatie en bekijk goals, penalty's en meer terwijl ze gebeuren. 
  • Mis geen moment: check elk hoogtepunt, of het nu het laatste fluitsignaal of een beslissende actie is. 
  • Jouw club, jouw keuze: volg alleen wat jij wilt zien en krijg alerts voor je favoriete clubs en spelers. 
  • Gebruiksvriendelijke interface: eenvoudig navigeren zodat je snel bij de actie bent. 

Viascore is nu gratis beschikbaar als bètaversie in de Apple App Store en Google Play. De officiële versie wordt in Q4 gelanceerd na de bètaperiode en blijft gratis voor alle Viaplay-abonnees tot eind 2024. Daarnaast zal de app na de lancering van de officiële versie ook beschikbaar zijn als een aparte, betaalde dienst voor niet-abonnees.