Skip to main content

VIAPLAY HERINTRODUCEERT VOORDELIG JAARABONNEMENT

12 augustus 2024 - Laatst bijgewerkt 21 augustus 2024

Abonnees besparen 50 euro op jaarbasis en beleven live de start van de Premier League en ontknoping van het Formula 1-seizoen

Vanaf vandaag herintroduceert Viaplay een nieuw en voordelig jaarabonnement. Daarmee kunnen kijkers een jaar lang genieten van de beste sport voor een lagere prijs en besparen ze €50,- op jaarbasis. Dankzij de actie kost een abonnement slechts €13,79 per maand. De actie is beschikbaar tussen 12 augustus en 2 september 2024. 

Met het jaarabonnement krijgen kijkers toegang tot alle sport, series en films die de streamingdienst aanbiedt op haar platform. Zo genieten abonnees live van de allergrootste voetbalcompetitie ter wereld: de Premier League die op 16 augustus van start gaat met meer Nederlanders dan ooit. Ook zitten ze op de eerste rij voor de ontknoping van het Formula 1®-seizoen, inclusief de iconische race in Zandvoort. Verder zendt Viaplay de Bundesliga (die op 23 augustus van start gaat) , PDC Darts, Tulp Hoofdklasse Hockey en Enfusion uit. Daarbij geeft dit abonnement volledige toegang tot F1® TV Pro in samenwerking met F1®. Zonder extra kosten. 

Roger Lodewick, CEO Viaplay Nederland: "Met de start van het nieuwe voetbalseizoen in Engeland en Duitsland, en met de Grand Prix in Zandvoort in aantocht, willen we onze trouwe klanten wederom een scherpe prijs bieden voor al onze geweldige content. Zo kunnen ze het hele jaar lang waar en wanneer ze maar willen genieten van de Premier League, de Bundesliga en alle andere topsport, films en series op Viaplay."

Het jaarabonnement heeft een looptijd van 12 maanden. Daarna wordt het automatisch omgezet in een maandelijks opzegbaar abonnement tegen de dan geldende prijzen. Het abonnement kan na de eerste 12 maanden op elk gewenst moment opgezegd worden, en blijft geldig tot het einde van de maand waarin er is opgezegd.